• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ο κύβος ερρίφθη δηλώνει στενός συνεργάτης του Σαμαρά: «Το εκλογικό ποσοστό θα είναι έκπληξη για όλους»
13:50 - 06 Αυγ 2026

Ο κύβος ερρίφθη δηλώνει στενός συνεργάτης του Σαμαρά: «Το εκλογικό ποσοστό θα είναι έκπληξη για όλους»

Ο οικονομολόγος, Θανάσης Σκορδάς, είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά και την Πέμπτη (6/8) σε τηλεοπτικές του δηλώσεις προανήγγειλε την ίδρυση κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά σε εκπομπή της Naftemporiki TV, o κ. Σκορδάς είπε ότι τα διλήμματα πλέον δεν υπάρχουν, η απόφαση έχει ληφθεί και ο Αντώνης Σαμαράς εργάζεται συστηματικά για το νέο κόμμα, το οποίο θα ανακοινωθεί όταν είναι έτοιμος ο σχεδιασμός.

Ο Θανάσης Σκορδάς ήταν Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά αλλά και Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην κυβέρνησή του.

Ο ίδιος εμφανίστηκε βέβαιος πως το εκλογικό ποσοστό του νέου κόμματος «θα είναι έκπληξη όποτε και να γίνουν εκλογές». Εκτίμησε δηλαδή πως θα ξεπεράσει το 5%, ενώ τόνισε πως δεν θέλει να εκφράσει μόνο τους δεξιούς ψηφοφόρους, αλλά κάθε Έλληνα που θέλει να διαφωνεί με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

{https://www.youtube.com/watch?v=LvFkfox86Ek}

Τελευταία τροποποίηση στις 06/08/2026 - 14:49