• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
21:24 - 06 Μαρ 2007

Η Chiquita Hellas στη Fruit Logistica του Βερολίνου

Η διοίκηση της Chiquita Hellas βρέθηκε στη Fruit Logistica, τη διεθνή έκθεση μάρκετινγκ φρούτων και λαχανικών που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Βερολίνο.

Η Chiquita Hellas Α.Ε. ξεκίνησε επίσημα τη δραστηριότητά της στις 16 Ιουνίου 2006 στην Αθήνα και η έκθεση αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να αναφερθεί στην πορεία της εταιρίας κατά τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας της, καθώς επίσης και στις προοπτικές της για τη νέα χρονιά.

«Σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας τα επίσημα στοιχεία για την πορεία της Chiquita Hellas στους πρώτους επτά μήνες της λειτουργίας της, αλλά μπορούμε ήδη να προβλέψουμε ότι τα νούμερα θα ανταποκρίνονται στους στόχους που έχουμε θέσει. Το εντυπωσιακό ενδιαφέρον που έδειξαν οι πελάτες μας στο περίπτερο της Chiquita στο Βερολίνο επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι το κλίμα γύρω από την εταιρία μας είναι θετικό και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε, ότι τα αποτελέσματα στους επόμενους μήνες θα είναι εξίσου θετικά.» αποκάλυψε ο Αθανάσιος Γκλίνος, εμπορικός διευθυντής της νεοϊδρυθείσας θυγατρικής της Chiquita Brands International.