Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
Από το Δεκέμβριο του 2008 τα προϊόντα Εν Ελλάδι Gourmet ζαμπόν μπούτι και φιλέτο γαλοπούλα της Creta Farm φέρουν το σήμα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Η σήμανση αυτή έχει ως στόχο την αναγνώριση των προϊόντων που συμβάλλουν στην προστασία της καρδιάς και την πρόληψη καρδιακών παθήσεων από το καταναλωτικό κοινό.
Σε σχετική του δήλωση ο κύριος Β. Πυργάκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, αναφέρθηκε στη συμβολή της μεσογειακής διατροφής ως βασικό παράγοντα πρόληψης της στεφανιαίας νόσου, καθώς και στη σημασία αντίστοιχων πρωτοβουλιών από εταιρίες τροφίμων που έχουν ως γνώμονα την βελτίωση του διατροφικού προφίλ του έλληνα καταναλωτή και κατά συνέπεια την προστασία του κοινού από καρδιαγγειακές παθήσεις.