• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: Το μυστικό της επιτυχίας!

12:15 - 27 Αυγ 2018 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στην πολυτιμότερη πηγή ζωής, το νερό, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. κλείνει 26 χρόνια εμφιάλωσης, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Βίκος το όποιο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αγορά και αποτελεί τον market leader της.

Από το πρώτο μπουκάλι νερού που εμφιαλώθηκε, έως την παραγωγή και διανομή της Βίκος Cola και των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών «Βίκος», τα οποία εισήλθαν στην αγορά το 2015, η Βίκος Α.Ε. αποτελεί μια κορυφαία και πρωτοπόρα εταιρία στον τομέα εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών.

Η ιστορία ξεκινάει από την ίδρυση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε., κοντά στο φαράγγι του Βίκου, σε μια παρθένα περιοχή που χαρακτηρίζεται από πολλές χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις, μακριά από κάθε βιομηχανική και αστική δραστηριότητα, όπου αναβλύζουν οι πηγές του νερού «Βίκος». Το νερό της περιοχής ήταν ανέκαθεν γνωστό για της χωνευτικές και διουρητικές του ικανότητες καθώς και την ευχάριστη γεύση του και το ιδιαίτερο μικροκλίμα της, ευνοεί την απρόσκοπτη συλλογή και εμφιάλωσή του απευθείας από τις πήγες, χωρίς καμία επεξεργασία. Γρήγορα η εταιρία προχωρά στη διανομή του σε κάθε άκρη της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό και αμέσως κατατάσσεται στην κορυφή των προτιμήσεων του Έλληνα καταναλωτή.

Ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της και έως σήμερα, η εταιρία επιδίδεται σε ενέργειες αναβάθμισης τόσο των κτιριακών εγκαταστάσεων και του τεχνικού εξοπλισμού, με την υιοθέτηση νέων τεχνικών και τεχνολογιών, όσο και των υλικών που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή εμφιάλωση, με επενδύσεις ύψους συνολικά 110 εκ. ευρώ. Σήμερα απασχολεί 300 υπαλλήλους και προσφέρει ολοένα και περισσότερες θέσεις εργασίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δυναμική και τον καθοριστικό της ρόλο στα δρώμενα της Ελληνικής Αγοράς.

Παράλληλα, η συνεχής εκπαίδευση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της εταιρίας, η συνεχής προστασία του ευρύτερου περιβάλλοντος (εσωτερικού και εξωτερικού) των εγκαταστάσεων δημιουργούν το κατάλληλο υπόστρωμα για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του τελικού προϊόντος και ακόμη, την παραγωγή νέων προϊόντων, συμφώνα με τις απαιτήσεις και της ανάγκες του εν δυνάμει ενδιαφερόμενου κοινού.

Σήμερα η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. διακρίνεται συνεχώς χάρη στο όραμα και τη δυναμική της δράση στο χώρο των εμφιαλώσεων. Η πρόσφατη καινοτομία και δυναμική εισαγωγή της στον τομέα παραγωγής αναψυκτικών – τα μόνα που στη σύσταση τους περιέχουν φυσικό μεταλλικό νερό – και η συνεχής εξέλιξη της, την καθιστούν μια εταιρία πρότυπο στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ενώ μεγάλος αριθμός εταιριών στρέφεται στο εξωτερικό, η Βίκος Α.Ε. συνεχίζει τις επενδύσεις, εκφράζοντας την ισχυρή πεποίθηση της για την θετική πορεία της χώρας μας στο μέλλον, αναμένοντας αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 4%- 5% σε σχέση με πέρυσι, ειδικά στα προϊόντα των αναψυκτικών.   

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman