Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 09:23:09 ΠΜ
Reporter on Facebook Reporter on Twitter RSS Feed Mobile Site
  • ΣΥΝΔΕΣΗ
  • |
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΓΔ: 00
  • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
  • FTSE ΧΑ MID CAP0
  • Τζίρος0
  • €/$ 0 €/£ 0
    BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
  • Nasdaq00%
  • S&P 50000%
  • CAC 4000%
  • DAX00%
  • FTSE 10000%
  • Nikkei 22500%
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Ναυτιλία
    • Επιχειρήσεις
      • Leasing
      • Αγροτικά
      • Αερομεταφορές
      • Ασφάλειες
      • Αυτοκίνητο
      • Βιομηχανία
      • Διαφήμιση
      • Εκδόσεις
      • Εμπόριο
      • Ενδυση
      • Ενέργεια
      • Επενδύσεις
      • Ηλεκτρονικά
      • Καλλυντικά
      • Καπνοβιομηχανία
      • Κατασκευές
      • Κλωστοϋφαντουργία
      • Κοσμήματα
      • Mέταλλα
      • Μεταφορές
      • Πληροφορική
      • Τηλεόραση & Ψυχαγωγία
      • Τηλεπικοινωνίες
      • Τουρισμός
      • Tράπεζες
      • Τρόφιμα & Ποτά
      • Τσιμέντα & Ορυκτά
      • Τυχερά παιχνίδια
      • Υδρευση
    • Τεχνολογία
    • Trends
    • Υγεία
    • Περιβάλλον
  • Απόψεις
    • Ανεμοδείκτης
    • Από θέσεως...
      • Γρηγόρης Νικολόπουλος
      • Άγγελος Στάγκος
      • Τάκης Λαϊνάς
      • Νικηφόρος Μαλεβίτης
      • Δημήτρης Καστριώτης
      • Κωνσταντίνος Αλεξάκος
      • Dino Koutsolioutsos
      • Γιώργος Σμυρνής
      • Νίκος Χρυσολωράς
      • Χρήστος Ρεβελιώτης
      • Χρήστος Ιωάννου
      • Μάνος Ρούσσος
      • Δημήτρης Ρούλιας
      • Γιαννης Tσαμουργκέλης
      • Νικόλαος Καραμούζης
      • Δημήτρης Μάρδας
      • Μωρίς Καπουάνο
      • Δημήτρης Τριανταφυλλίδης
      • Γιώργος Γεωργιόπουλος
      • Βασίλης Νικολόπουλος
      • Κωνσταντίνος Τσίμας
      • Γιώργος Kοντογιάννης
      • Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης
      • Μέμος Κολιάτσος
      • Παύλος Ευθυμίου
      • Νίκος Χριστοδούλου
      • Πέτρος Μίχος
      • Αλέξανδρος Κοτσανάς
      • Μάκης Ανδρονόπουλος
      • Χρήστος Φαρμάκης
      • Στέλιος Χριστόπουλος
      • Δημήτρης Η. Χατζηδημητρίου
      • Γιώργος Ανδρουτσόπουλος
      • Χρήστος Αλωνιστιώτης
      • Νίκος Ζόνζηλος
      • Κ. Αντωνίου
      • Dr. Σωτήρης Αδαμίδης
      • Ο Διπλωμάτης
      • Λουκία Γυφτοπούλου
      • Ευάγγελος Ιωαννίδης
      • Γιάννος Γραμματίδης
      • Στέλιος Κοντέας
      • Βασίλης Δαλαμάγκας
      • Νίκος Ταχτσίδης
      • Βασίλης Βασιλόπουλος
      • Μιλτιάδης Μακρυγιάννης
      • Κωνσταντίνος Σταμπόλας
      • Αναστασία Μήλιου
      • Βίκυ Ευαγγελίου
      • Φανή Πρεβέντη
      • Πέγκυ Βελλιώτου
      • Γιώργος Η. Χατζηδημητρίου
      • Κώστας Τσαρούχας
      • Γιώργος Λεβέντης
      • ck
      • Ανδρέας Κούτρας
      • Χρήστος Πέτκος
      • Διονύσιος Ρίζος
      • Δημήτρης Καρέλας
      • Παναγιώτης Καρκατσούλης
      • Ηλιάνα Χατζηδημητρίου
      • Γιάννης Πανούσης
      • Νίκος Ρούσσης
      • Σταύρος Μαυρουδέας
      • Δημοσθένης Δέπος
      • Παντελής Μάσσος
      • Πέτρος Μεσοχωρίτης
      • Γιώργος Αλεξάκης
      • Κωνσταντίνος Μίχαλος
      • Γιώργος Μαυρωτάς
      • Δημήτρης Μάνος
      • Κωνσταντίνος Δέδες
      • Άγγελος Κωβαίος
      • Αναστασία Μοσχοβάκη
      • Μιχάλης Στρατηγάκης
      • Θόδωρος Τσίκας
      • Σπύρος Πολυχρονόπουλος
      • Μιχάλης Καρχιμάκης
      • Νίκος Δ. Καβουρίνος
      • Χάρης Αποστολόπουλος
      • Μάνος Επιτροπάκης
      • Ο οικονομολόγος
      • Σοφία Κοκκίνη
      • Γιώργος Προκοπάκης
      • Διονύσης Σκαλτσάς
      • Κωνσταντίνος Φίλης
      • Αντώνης Ζαΐρης
      • Γιώργος Σκορδίλης
      • Σπύρος Βρεττός
      • Ο Ασφαλιστής
      • Ιωάννα Καραχάλιου
      • Αντώνης Δουμάνογλου
      • Αθανάσιος Παπανδρόπουλος
      • Δημήτρης Στεργίου
      • Ανδρέας Πουλόπουλος
      • Μιχάλης Μάρκου
      • Ανέστης Ντόκας
      • Σταύρος Κωνσταντινίδης
      • Νίκος Σίμος
      • Δημήτρης Κωνσταντάρας
      • Δημήτρης Καπράνος
      • Μιχάλης Μουσσού
      • Νίκος Χαριτάκης
      • Γεράσιμος Γασπαρινάτος
      • Ανδρέας Λουκάτος
      • Χάρης Βλαβιανός
    • Marketing Browser
      • Πάνος Τσαγκαράκης
      • Σωτήρης Κυριακού
    • ΚΥΡ
  • MONEY
    • Φορολογία
    • Ατομικά Συμφέροντα
    • Ακίνητα
    • Εργασιακά
  • Αναλύσεις
  • Χρηματιστήριο
    • Αναλυτική εικόνα αγοράς
    • Δείκτες Χ.Α.
    • Ανοδικές & Πτωτικές
    • Μεγαλύτερος Όγκος & Τζίρος
    • Μικρότερος Όγκος & Τζίρος
    • Μεταβολή Όγκου (1 ημέρα)
    • Τιμές κλεισίματος μετοχών
    • Διακύμανση ημέρας
    • Εμπορευσιμότητα ημέρας
    • Δ% από μέγιστο 52 εβδομάδων
    • Δ% από ελάχιστο 52 εβδομάδων
    • Συναλλαγές σε Πακέτα
    • Τάσεις μετοχών στα Ανώτατα Επίπεδα Τιμών
    • Τάσεις μετοχών στα Κατώτατα Επίπεδα Τιμών
    • Μετοχές για Παρακολούθηση
    • Αμοιβαία Κεφάλαια
    • Μεταβολή Όγκου (Μ.Ο. 20 ημέρών)
    • Σχόλια Αγοράς
    • Ανακοινώσεις
    • ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΟΥ
      • Eγγραφή νέου χρήστη
  • MY REPORTER
    • ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΟΥ
    • ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ
    • Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ
  • Διεθνή
    • Ειδήσεις
    • Χρηματιστήρια
    • Εμπορεύματα
    • Επιχειρήσεις
    • Νομίσματα
    • Ομόλογα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Αυτοκίνητο
Αρχική›Ειδήσεις›Επιχειρήσεις›Τρόφιμα & Ποτά›ΑΒ Βασιλόπουλος: Ποντάρει στις «γεύσεις με παράδοση» με νέους κωδικούς

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ποντάρει στις «γεύσεις με παράδοση» με νέους κωδικούς

09:58 - 22 Νοε 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
ΑΒ Βασιλόπουλος: Ποντάρει στις «γεύσεις με παράδοση» με νέους κωδικούς
Έμφαση στις «γεύσεις με παράδοση» δίνει η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνοντας ένα έντονο ελληνικό στίγμα στα καταστήματά του. Έτσι από επιλεγμένους Έλληνες Παραγωγούς, εντάσσει στην γκάμα των προϊόντων που προσφέρει μια ποικιλία εξαιρετικών τυριών από μικρούς παραγωγούς και από φημισμένα τυροκομεία.

Μέσα από μια ποικιλία 20 κωδικών, σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου, οι πελάτες απολαμβάνουν και ανακαλύπτουν «γεύσεις με παράδοση», γεύσεις αυθεντικές, γεύσεις που μας ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από τα βορειοδυτικά βουνά της χώρας, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Θεσπρωτία και την Ορεινή Κορινθία έως την Κω, την Ίο, τη Μύκονο, τη Σύρο, την Χίο και τα Χανιά.

«Γιατί στην ΑΒ, έχουμε πάθος για το «καλό τυρί». Έχουμε πάθος για την ελληνική παράδοση στην τυροκομία και το μεράκι των Ελλήνων Παραγωγών. Γιατί στην ΑΒ, θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μόνο τα καλύτερα τυριά, εκλεκτά και ιδιαίτερα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση που συνοδεύει το λανσάρισμα των νέων κωδικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα προϊόντα που μπαίνουν στο ράφι είναι τα εξής:

  • ΤΥΡΙ ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π.: Με δυνατή και ελαφρώς πικάντικη γεύση από κατσικίσιο παστεριωμένο γάλα.
  • ΑΝΘΟΣ: Ο ανθός ή ανθότυρο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο τυρόγαλα ή μείγμα αυτών των δύο, στο οποίο προστίθενται μικρές ποσότητες αιγοπρόβειου γάλακτος.
  • ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΚΟΒΕΛΑ: Με ευχάριστη πικάντικη γεύση από την προσθήκη γλυκού και καυτερού μπούκοβου και λεπτό άρωμα καπνού, η Μπουκοβέλα Ιωαννίνων παράγεται από πρόβειο παστεριωμένο γάλα 3μηνης ωρίμασης.
  • ΑΝΕΒΑΤΟ ΤΥΡΙ Π.Ο.Π.: Κατσικίσιο τυρί από παστεριωμένο γάλα που παράγεται αποκλειστικά στα Γρεβενά σε μικρές παρτίδες, όπως κάνουν χρόνια τώρα τόσες γενιές βοσκών.
  • ΠΕΤΡΩΤΗ ΜΥΚΟΝΟΥ: Από 100% αγελαδινό παστεριωμένο γάλα, η πετρωτή Μυκόνου είναι ένα τυρί με κρεμώδη υφή και ευχάριστη και δροσερή γεύση.
  • ΓΑΛΟΜΥΖΗΘΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΗΛΙΑΚΗΣ: Από αγνό αιγοπρόβειο γάλα σε αναλογία 70% αίγειο και 30% πρόβειο τους χειμερινούς μήνες και 100% αίγειο τους καλοκαιρινούς μήνες, από ζώα που μεγαλώνουν στην Κρήτη.
  • ΖΗΡΕΙΟΤΥΡΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ: Σκληρό τυρί από την Ορεινή Κορινθία με πικάντικη γεύση και πλούσιο, ευχάριστο άρωμα από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα.
  • ΚΟΠΑΝΙΣΤΉ Π.Ο.Π. ΜΥΚΟΝΟΥ: Με ιδιαίτερα πικάντικη γεύση και πλούσιο άρωμα, η κοπανιστή Μυκόνου παράγεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα, χωρίς να περιέχει πρόσθετα συντηρητικά.
  • ΣΚΟΤΥΡΙ ΙΟΥ: Παράγεται από τον συνδυασμό κατσικίσιου, πρόβειου και αγελαδινού παστεριωμένου γάλακτος αποκλειστικά στο νησί της Ίου από ζώα που ζουν στο νησί.
  • ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ: Διαθέτει διακριτική γεύση γάλακτος με άρωμα φύλλων δυόσμου, που είναι ενσωματωμένα στην υφή του. Παράγεται στην Ορεινή Κορινθία από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα
  • ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ: Από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, αυτό το πιπεράτο τυρί με την πικάντικη γεύση από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες.
  • ΚΡΑΣΟΤΥΡΙ ΚΩ: Ένα πικάντικο τυρί από το νησί της Κω, γνωστό περισσότερο ως κρασοτύρι, το κυλινδρικό τυράκι με το καφεκόκκινο ένδυμα και τα οινώδη αρώματα που του δίνουν η παραμονή του σε άλμη εμπλουτισμένη με οινολάσπες.
  • ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΣΤΑΜΝΟΤΥΡΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ: Από πρόβειο παστεριωμένο γάλα το σταμνοτύρι με μαστίχα είναι ένα φρέσκο, λευκό τυρί.
  • ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ: Από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, είναι μεστό τυρί με βουτυράτη γεύση από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες
  • ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΥΡΟΥ: Ένα παραδοσιακό, πικάντικο, μαλακό τυρί από το νησί της Σύρου, φτιαγμένο από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα.
  • ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΒΙΖΕ: Παράγεται στην Ηγουμενίτσα, από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, αλάτι, πυτιά και οξυγαλακτική καλλιέργεια και ωριμάζει για τουλάχιστον 4 μήνες σε ξύλινα ράφια κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
  • ΠΑΠΡΙΚΟ: Ένα τυρί 3μηνης ωρίμασης με προσθήκη γλυκιάς και καυτερής πάπρικας και βασιλικού που δεν καθαρίζεται και η επιδερμίδα του τρώγεται ως έχει. Παρασκευάζεται στην Ήπειρο από παστεριωμένο πρόβειο γάλα.
  • ΜΥΖΗΘΡΑ ΣΥΡΟΥ: Παραδοσιακό μαλακό τυρί με ήπια γλυκόξινη γεύση από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα.
  • ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ τυρί ορεινής βοσκής με φυσικό έλαιο λευκής τρούφας
  • ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ τυρί ορεινής βοσκής με φυσικό έλαιο μαύρου πιπεριού.

Στο μεταξύ βελτιωμένο ήταν το δεύτερο τρίμηνο του 2019 σε σχέση με το δεύτερο του έτους για την ΑΒ Βασιλόπουλος σύμφωνα με όσα ανακοινώσε ο μητρικός Όμιλος Delhaize στα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου.

Οι καθαρές πωλήσεις στην περιοχή όπου εντάσσεται η Ελλάδα, δηλαδή, η Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, αυξήθηκαν κατά 6,4% σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες στα 1,562 δισ. ευρώ και 4,7% σε επίπεδο 9μήνου όπου ο τζίρος στην περιοχή άγγιξε τα 4,595 δις. ευρώ. Όπως αναφέρεται η  ανάπτυξη, προήλθε κυρίως από τις αγορές της Τσεχίας και της Ρουμανίας, και κυρίως στα νέα 148 καταστημάτα και convenience stores, που άνοιξαν σε Ρουμανία, Ελλάδα και Σερβία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην Ελλάδα το λειτουργικό περιθώριο κέρδους είναι το τρίτο τρίμηνο χαμηλότερο σε σχέση με το 2018 αλλά βελτιωμένο έναντι των προηγούμενων τριμήνων της φετινής χρήσης. Ωστόσο στην περιοχή της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης το περιθώριο κέρδους ήταν 4,6% σε επίπεδο τρίτου τριμήνου αυξημένο κατά 0,3 μονάδες σε σχέση με πέρυσι και 3,9% σε επίπεδο εννεαμήνου, δηλαδή μειωμένο κατά 0,2 μονάδες έναντι του αντίστοιχου διαστήματος έναν χρόνο πριν.

Σε επίπεδο ομίλου, η Ahold – Delhaize εμφάνισε αύξηση 2,9% των πωλήσεών της στο τρίτο τρίμηνο στα 16,689 δις. ευρώ και 2% στο εννεάμηνο όπου άγγιξαν τα 48,88 δις. ευρώ. Από αυτό τον τζίρο οι καθαρές πωλήσεις μέσω διαδικτύου σε επίπεδο τρίτου τριμήνου ξεπέρασαν το 1,1 δις. ευρώ, 30,8% υψηλότερες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018 και στο εννεάμηνο το «φράγμα» των 3,1 δις. ευρώ, 29,8% υψηλότερες έναντι του αντίστοιχου διαστήματος έναν χρόνο πριν.


Ετικέτες
  • ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Την ερχόμενη Δευτέρα η παρουσίαση του business plan της ΔΕΗ
  • Τι σχεδιάζει η Fourlis για το ξεκίνημα του 2020
  • Με ευρεία πλειοψηφία «πέρασε» το νομοσχέδιο για F-16 και Mirage
  • Στα κράτη πρωταθλητές η Ελλάδα στις καθυστερήσεις στις πληρωμές ιδιωτών
  • Ανοικτά την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα-Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο
  • Τουρκικά drones θα συνοδεύουν τα γεωτρύπανα στην Ανατολική Μεσόγειο
  • Έκθεση ΟΗΕ: Η Άγκυρα «σπάει» το εμπάργκο όπλων στη Λιβύη
  • Praxiabank: Συρρίκνωση των δραστηριοτήτων και λύση συμβάσεων εργασίας
  • Πυρά Σημίτη κατά Καραμανλή για την στάση του στα Ελληνοτουρκικά
  • Ολοκληρώθηκε το δοκιμαστικό ταξίδι του ισχυρότερου ρωσικού παγοθραυστικού
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
  • Ποιοι είμαστε
  • Τήρηση εχεμύθειας
  • Περιορισμός ευθύνης
  • Επικοινωνία
  • Διαφήμιση
  • Παρατηρήσεις για το Reporter.gr
  • Συνδρομές - Εκδόσεις
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση.
Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft.
Copyright © 1999-2019 Premium S.A. All rights reserved. | Webmail Login
Developed by Nuevvo