Στην τελετή εγκαινίων στην Πολιτεία Ογκούν της Νιγηρίας, που έγινε παρουσία του Κυβερνήτη της Πολιτείας, δύο υπουργών της κυβέρνησης της Νιγηρίας και πλήθους κόσμου, παρουσιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις, που έχουν την δυνατότητα παραγωγής 100 εκατομμυρίων κρουασάν ετησίως. Πρόκειται για μια επένδυση που ανέρχεται σε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.
«Πρόκειται για μια σημαντική ημέρα για τον κλάδο τροφίμων της Νιγηρίας. Η δημιουργία αυτής της πρωτοποριακής μονάδας αποδεικνύει την προσήλωσή μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην αναπτυσσόμενη αγορά της Νιγηρίας και υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη μας στις προοπτικές που ανοίγονται στην περιοχή. Η συνεργασία μας με έναν αναγνωρισμένο επιχειρηματικό Όμιλο στο χώρο των τροφίμων όπως η Vivartia, δημιουργεί σημαντικές προοπτικές για την αγορά των σνακ στη Νιγηρία», υπογράμμισε ο κ. Χάρης Δαυίδ, εκπροσωπώντας τον Όμιλο Λεβέντη στη Νιγηρία.
Τα κρουασάν που παράγονται στη νέα μονάδα διατίθενται σε τρία διαφορετικά είδη γέμισης (σοκολάτα, φράουλα και κρέμα) με την εμπορική ονομασία Snacky, έχουν διάρκεια ζωής τρεις μήνες και παρασκευάζονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr