• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Attica Bank:Στηρίζει το ΕΣΥ με την παράδοση ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ

12:34 - 22 Ιουν 2020 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Στο πλαίσιο της συλλογικής εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημικής κρίσης, αλλά και του ολοκληρωμένου προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας της Attica Bank, η τράπεζα συνεχίζει τις υποστηρικτικές δράσεις της για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που απορρέουν από την πανδημία, αλλά και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

Μετά το άνοιγμα ειδικού λογαριασμού, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό "Αποστολή", για τη στήριξη του προγράμματος "Αποστολή για τους άστεγους", το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank αποφάσισε τη δωρεά ενός ασθενοφόρου οχήματος στο ΕΚΑΒ.

Η παραλαβή του ασθενοφόρου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 10 το πρωί, στους χώρους του ΕΚΑΒ, παρουσία του Προέδρου της Attica Bank κ. K. Μητρόπουλου, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Bank κ. Θ. Πανταλάκη, του Προέδρου ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου, του Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ, κ. Δ. Πύρρου και του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Mercedes-Benz Hellas κ. Ι. Καλλίγερου.

Ο Πρόεδρος της Attica Bank κ. Κώστας Μητρόπουλος δήλωσε:

«H Attica Bank αθροίζει τις δυνάμεις της στην εθνική συλλογική προσπάθεια για το γρήγορο ξεπέρασμα της πανδημίας και των πολύπλευρων συνεπειών της στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Με το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης στηρίζουμε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και συμβάλλουμε στην ενίσχυση  του  συστήματος υγειονομικής περίθαλψης  όχι μόνο για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κρίσης αλλά και κάθε μελλοντικής απειλής».  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank κ. Θεόδωρος Πανταλάκης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε τις επιχειρηματικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων συνεπειών που επέφερε ο Covid-19. Με συναίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης και ως ελάχιστο δείγμα στήριξης στις υγειονομικές αρχές της  χώρας μας και σε όλους όσοι εργάζονται στην πρώτη γραμμή για τη δημόσια Υγεία,  παραδίδουμε, σήμερα, ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα στο ΕΚΑΒ και εκφράζουμε τη δέσμευσή μας για υποστήριξη του έργου του».

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου δήλωσε:

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην Attica Bank για την δωρεά ενός σύγχρονου, πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος με στόχο την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας. Τέτοιου είδους ουσιαστικές πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς, όπως αυτή της ειδικά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης του --2, αποτελούν το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα στη προσπάθεια στήριξης του ξεχωριστού έργου των Διασωστών του ΕΚΑΒ, του μοναδικού δημόσιου φορέα παροχής δωρεάν επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας. Ευελπιστούμε, η σημερινή ημέρα, να αποτελέσει σημείο έμπνευσης και για άλλους φορείς έτσι ώστε, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, να συμβάλλουν στην βελτίωση της ασφαλούς πρόσβασης όλων των συμπολιτών μας σε σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, που αν μη τι άλλο αποτελεί βασικό κοινωνικό αγαθό.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:34 - 22 Ιουν 2020
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman