• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Ενημερωτική εκδήλωση αποκλειστικά για μέλη του ΣΕΜΑ διοργάνωσε η ERGO

12:48 - 23 Μαρ 2016 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ειδική εκδήλωση στον φιλικά διαμορφωμένο χώρο της αίθουσας Galaxy του Ξενοδοχείου Hilton, πραγματοποίησε η διοίκηση της ERGO με σκοπό την αμοιβαία ενημέρωση για τις ευκαιρίες συνεργασίες με τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

Στόχος της εκδήλωσης η παρουσίαση της Εταιρίας στο πλαίσιο της εντονότερης δραστηριοποίησης της στους μεσαίους και μεγάλους κινδύνους και η διεύρυνση της συνεργασίας της με τα μέλη του Συνδέσμου.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΕΜΑ κ. Γιώργου Καραβία, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τους εκπροσώπους της Εταιρίας. Κατά την παρουσίαση ο CEO της ERGO κ. Θεόδωρος Κοκκάλας αναφέρθηκε στα σημαντικά πλεονεκτήματα της Εταιρίας, που εξασφαλίζει η διεθνής τεχνογνωσία και η ισχυρή φερεγγυότητα του πολυεθνικού ομίλου. Αξιοποιώντας αυτά τα οφέλη, η ERGO Ελλάδος διαθέτει υψηλή δυνατότητα ανάληψης κινδύνων,

που της επιτρέπουν να εξυπηρετήσει ακόμα και μεγάλους κινδύνους. 

 

Ξεκινάμε, σημείωσε ο κ. Κοκκάλας «την προσπάθεια εντονότερης δραστηριοποίησης στους μεσαίους και μεγάλους κινδύνους και για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση και την ενίσχυση των Διευθύνσεων Ανάληψης Κινδύνων και Αποζημιώσεων, με έμπειρα και ικανά στελέχη, που διαθέτουν υψηλή τεχνική κατάρτιση και μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική υποστήριξη με πελατοκεντρικό πνεύμα».

 

«Κύριο κανάλι προώθησης των προϊόντων μας είναι η διαμεσολάβηση και θέλουμε να είμαστε στην παλέτα των προσφορών σας», υπογράμμισε προς τα παρευρισκόμενα μέλη του ΣΕΜΑ ο CEO της ERGO, καλώντας τους «να αξιοποιήσουν τα οφέλη της ψηφιακής εποχής και της ψηφιοποίησης των εργασιών».

 

Η Εταιρία επενδύει στην τεχνογνωσία και την παραγωγικότητα με στόχο την περαιτέρω ισχυροποίηση της παρουσίας της στην Ελλάδα.

 

Η ERGO κατατάσσεται στην τρίτη θέση στις γενικές ασφαλίσεις μεταξύ των Ασφαλιστικών Εταιριών της αγοράς και στρατηγική της είναι να βρίσκεται μεταξύ των πρώτων Εταιριών της αγοράς με σταθερά κερδοφόρο ανάπτυξη, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

 

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργικών κ. Στάθης Τσαούσης παρουσίασε στα μέλη του ΣΕΜΑ την οργανωτική δομή καθώς και τα στελέχη της ERGO, ενώ ο Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων κ. Νίκος Σπυράτος αναφέρθηκε στην αναδιοργάνωση της Διεύθυνσης και στη θέσπιση δεσμευτικών συμφωνιών επιπέδου εξυπηρέτησης (SLA’s). Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Διευθυντής Αποζημιώσεων κ. Ανδρέας Σούλης, υπογραμμίζοντας ότι η Εταιρία «διαθέτει γρήγορη, δίκαιη και διαφανή διαδικασία διαχείρισης αποζημιώσεων»

 

Στη συνέχεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τα μέλη του Συνδέσμου. Η διοίκηση της ERGO, απάντησε στις ερωτήσεις και την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ κ. Γιώργος Καραβίας, που ευχαρίστησε την Εταιρία για την διοργάνωση αυτή και την ουσιαστική ενημέρωση των Μελών του Συνδέσμου, για την εδραίωση της συνεργασίας τους με την Εταιρία, σε ένα πλαίσιο σταθερότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

 

Στο cocktail που ακολούθησε τα μέλη του ΣΕΜΑ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα στελέχη της ERGO που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας, ο κ. Γιάννης Λινός, Μέλος του ΔΣ της ERGO, καθώς κι άλλα ανώτερα στελέχη και να ανταλλάξουν απόψεις τόσο για τη συνεργασία τους με την ERGO, όσο και για άλλα επίκαιρα θέματα της αγοράς.

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman