• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Παρουσίαση συνεργασίας Εθνικής Ασφαλιστικής-ΡΕΑ Μαιευτικής Κλινικής-Ευρωκλινικής Παίδων

15:54 - 13 Οκτ 2016 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Η Εθνική Ασφαλιστική, η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και η Ευρωκλινική Παίδων, τρείς μεγάλοι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «FULL Health-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ», προστατεύοντας, από την πρώτη στιγμή, την υγεία των νεογέννητων και στηρίζοντας τους νέους γονείς.

Η Εθνική Ασφαλιστική, αποκλειστικά για τα νεογνά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ, παρέχει το παραπάνω πρόγραμμα ασφάλισης, χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον 1ο χρόνο και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή στην ανανέωσή του.

Παράλληλα η Εθνική Ασφαλιστική, σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Παίδων, μέσω του προγράμματος Full Health, προσφέρουν στα νεογέννητα της Κλινικής ΡΕΑ παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους. Το πρόγραμμα αφορά νοσηλεία στην Ευρωκλινική Παίδων για το πρώτο έτος της ζωής τους και με την ανανέωσή του, η κάλυψη επεκτείνεται και στα υπόλοιπα νοσοκομεία διατηρώντας όμως τα ειδικά προνόμια στο Ειδικά Συμβεβλημένο Νοσοκομείο, την Ευρωκλινική Παίδων.
Στην εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/10/2016, με προσκεκλημένους συνεργάτες των τριών εταιριών, απηύθυναν χαιρετισμό:
O Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Χριστόφορος Σαρδελής, ο οποίος δήλωσε: «Πρόκειται για μια συνεργασία που θα αποδώσει όχι μόνο εταιρικές αλλά και κοινωνικές υπεραξίες. Είναι ένα μικρό λιθαράκι στο όραμα που έχουμε στην Εθνική Ασφαλιστική για την αποστολή της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας».
Ο κ. Σταύρος Φωτόπουλος, Αντιπρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής, ο οποίος επισήμανε «Με αυτή τη συνεργασία, αγκαλιάζουμε την ελληνική οικογένεια, στηρίζουμε τη δημιουργία της και συνεχίζουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο και μετά την έξοδο από το μαιευτήριο!»
Ο κ. Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, ο οποίος τόνισε: «Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, το πρόγραμμα αυτό στηρίζει τους νέους γονείς και προστατεύει την υγεία των μικρών ασθενών με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας από την Ευρωκλινική Παίδων».
Επίσης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, σημείωσε, με τη σειρά του, πως με το πρόγραμμα αυτό η Εταιρία ασφαλίζει νέες ζωές και σηματοδοτεί την αναγκαιότητα της ασφάλισης από τη στιγμή που ένας άνθρωπος γεννιέται.
Τέλος, ο κ. Αντ. Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ δήλωσε : «Η Ευρωκλινική ιστορικά προσηλωμένη στην ποιότητα δίνει πλέον έμφαση και στην εξυπηρέτηση του ασθενούς, μέσω της εφαρμογής των αυστηρότερων διεθνών προτύπων αλλά και στρατηγικών συνεργασιών όπως είναι αυτή με την Εθνική Ασφαλιστική και τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ».
Το πρόγραμμα και τα ιδιαίτερα πλεονέκτημά του παρουσιάστηκαν από τη Διευθύντρια Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής κα Ελ. Αβρανά ενώ η εκδήλωση συντονίστηκε από το Διευθυντή Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών της Εταιρίας, κ. Γ. Σηφάκη.

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman