Πουλά και τα εναπομείναντα φορτηγά πλοία του ο κ. Θόδωρος Αγγελόπουλος όπως προκύπτει από ανακοινώσεις των Genco και Baltic Trading, των οποίων επικεφαλής είναι ο. Πήτερ Γιωργιόπουλος. H Baltic Trading ανακοίνωσε πως αγοράζει τρία φορτηγά Handysize, ( δύο εν ενεργεία και ένα υπό ναυπήγηση) έναντι 99,8 εκ. δολαρίων και η Genco τέσσερα υπό ναυπήγηση handysize, και ένα εν ενεργεία έναντι 166,3 εκ. δολαρίων. Με τις πωλήσεις αυτές ο κ. Θεώδωρος Αγγελόπουλος, βρίσκεται πλέον χωρίς κανένα πλοίο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Genmar, η οποία επίσης έχει επικεφαλής τον κ. Γιωργιόπουλο είναι αυτή η οποία αγόρασε το στόλο των δεξαμενοπλοίων της Metrostar για δεύτερη φορά en block, ενω και η Genco αγοράζει πλοία του κ. Αγγελοπουλου για δεύτερη φορά.
Η πρώτη αγοραπωλησία ανάμεσα στους δυο άνδρες αφορούσε την πώληση στην εταιρεία «Genmar», από τον κ. Αγγελόπουλο, 18 aframax έναντι 550 εκατ. δολαρίων. Επίσης, πριν τρία περίπου έτη ο κ Θεόδωρος Αγγελόπουλος πώλησε ξανά τον στόλο στον Ελληνοαμερικανό εφοπλιστή έναντι 1,1 δισ. δολαρίων. Τότε η «Genco» είχε αγοράσει εννέα φορτηγά πλοία capesize, εκ των οποίων τα δύο ήταν εν ενεργεία, ενώ τα άλλα επτά υπό κατασκευή.