• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αμφισβητούν τη συνέντευξη του πατέρα τους-Πόλεμος ανακοινώσεων Κύριο

20:52 - 17 Δεκ 2018 | Επιχειρήσεις
Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου που δημοσίευσε την Κυριακή η εφημερίδα Καθημερινή προκάλεσε την αντίδραση των γιων του επιχειρηματία, Παναγιώτη και Γιώργου, οι οποίοι την αμφισβητούν.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης αμφισβήτησαν το περιεχόμενο και την αυθεντικότητά τους, καθώς ισχυρίζονται πως λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας τους είναι αδύνατο να έχει μιλήσει σε δημοσιογράφο.

Οπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα αδέλφια, εν μέσω της γνωστής κόντρας με τον πατέρα τους για τη Χαλυβουργική, «από το - πλήρως αναληθές - περιεχόμενο της συνέντευξης προκύπτει ξεκάθαρα ότι η κατασκευή της αποσκοπεί αποκλειστικά αφενός στην άσκηση αθέμιτης επιρροής ενόψει της δικαστικής απόφασης που πρόκειται να εκδοθεί και αφετέρου στην ουσιαστική προαναγγελία του κλεισίματος της Χαλυβουργικής.

Στους επίδοξους σφετεριστές της περιουσίας του πατέρα μας που την επινόησαν, υπενθυμίζουμε ότι, για λόγους που έχουν διαγνωσθεί από τα πλέον αρμόδια πρόσωπα, είναι αντικειμενικώς αδύνατο να έχει δοθεί οποιαδήποτε συνέντευξη από τον ίδιο και μάλιστα προφορικά. Είναι σαφές, επομένως, ότι δόθηκε με μορφή ήδη συντεταγμένου εγγράφου προς την εφημερίδα, για την οποία δημιουργείται μείζον θέμα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η απάντηση της εφημερίδας

Η εφημερίδα, ως απάντηση στους παραπάνω ισχυρισμούς, δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη, Ηλίας Μπέλος, να συνομιλεί με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο στο γραφείο. Παρέθεσε επίσης ηχητικό από τη συνέντευξη.

Επιμένουν οι Αγγελόπουλοι

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ωστόσο, επιμένουν και σε νέα ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

«Η απάντηση του δημοσιογράφου της Καθημερινής, κ. Ηλία Μπέλλου, με την οποία επιχειρεί να παρουσιάσει ως πραγματική την «συνέντευξη» του πατέρα μας, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, στο χθεσινό φύλλο της Κυριακής, επιβεβαιώνει αυτό που δηλώσαμε εξαρχής. Η συνέντευξη είναι κατασκευασμένη από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Τον ισχυρισμό του δημοσιογράφου διαψεύδουν πλήρως πολλά και αυταπόδεικτα γεγονότα, αλλά κυρίως την αναλήθειά του προδίδει το ίδιο το αποδεικτικό στοιχείο που επικαλείται για να πείσει πως λέει την αλήθεια. Δηλαδή, το ηχητικό απόσπασμα που δημοσιοποίησε. Το στοιχείο αυτό και μόνο τον διαψεύδει πολλαπλώς. Πρώτον γιατί, παρά την ελάχιστη διάρκειά του που ανέρχεται σε ενάμιση περίπου λεπτό, αποτελεί εμφανώς προϊόν μοντάζ. Δεύτερον γιατί το περιεχόμενό του είναι τόσο ακατανόητο, ώστε από μόνο του να επιβεβαιώνει ακριβώς την -για τις γνωστές αιτίες- πλήρη αδυναμία του πατέρα μας όχι απλώς να δώσει συνέντευξη, αλλ’ ακόμη και να εκφρασθεί προφορικώς. Τρίτον γιατί το ακατάληπτο αυτό περιεχόμενο, δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κείμενο της δήθεν συνέντευξης, όπως ευθέως προκύπτει από απλή αντιπαραβολή τους.

Σε κάθε περίπτωση, αφού, όπως ισχυρίζεται ο κ. Ηλίας Μπέλλος, μαγνητοφωνήθηκε όλη η «συνομιλία» με τον πατέρα μας Κων. Αγγελόπουλο, αναμένουμε να δημοσιοποιήσει την πλήρη εγγραφή της, ώστε να διαφωτισθεί το αναγνωστικό κοινό της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για την αυθεντικότητα της επίμαχης «συνέντευξης».

Όσοι εμπνεύστηκαν, προκάλεσαν και συνεργάστηκαν για την συγκεκριμένη μεθόδευση γνωρίζουν άριστα την πραγματικότητα, αλλά την διαστρεβλώνουν βάναυσα στο βωμό ιδιοτελών σκοπιμοτήτων».

 
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman