Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να φτιάξετε ένα αυγό μελάτο αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε; Δεν είναι δύσκολο ωστόσο θέλει την τέχνη του και αυτό. Για να φτιάξετε ένα αυγό μελάτο, με ρευστό ακόμα κρόκο, το οποίο θα απολαύσετε ιδανικά με μια φέτα ψωμί με βούτυρο, αναβιώνοντας μια από τις πιο νόστιμες αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων χρειάζεται τον σωστό χρόνο.
Διαβάστε περισσότερα στο citywoman.gr
Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr