• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Feed dlvrit.com για Facebook

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Αλέξης Τσίπρας είχε «φάει πόρτα» από τον Πέδρο Σάντσες, τον σοσιαλιστή Πρωθυπουργό της Ισπανίας, ο οποίος δεν περιέλαβε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμα του κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αθήνα. 

Η πανδημία και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε εξαιτίας της, δημιούργησαν νέα δεδομένα παντού: στις ανάγκες και στις συνήθειες των καταναλωτών, στους τρόπους προώθησης και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και στις επιχειρηματικές συναλλαγές. Πολλές από τις αλλαγές αυτές, είναι εδώ για να μείνουν, ακόμα και μετά το τέλος της πανδημίας. Το μέλλον της αγοράς είναι ψηφιακό και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προσαρμοστούμε. Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, σε κάθε τομέα και κλάδο δραστηριότητας, καλούνται να συμβαδίσουν με το «τρένο» της ψηφιακής μετάβασης, προκειμένου να παραμείνουν βιώσιμες και ανταγωνιστικές στην επόμενη μέρα.

Σε συμφωνία φαίνεται να κατέληξαν η δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τους πλοιοκτήτες του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Ever Given και οι διαχειριστές της Διώρυγας του Σουέζ. Με αυτή, μπαίνει τέλος στην «ομηρία» του γιγάντιου πλοίου που είχε προκαλέσει πληθώρα προβλημάτων στις διεθνείς μεταφορές.

Λίγο προτού συμπληρωθούν τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, ο Πρωθυπουργός έκανε έναν σύντομο απολογισμό στο υπουργικό συμβούλιο της Τετάρτης. 

Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ σημειώνει πως ''ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Χατζηδάκης, όπως αναφέρεται στο από 22.06.2021 δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του, απέστειλε προς πειθαρχικό έλεγχο δέκα περιπτώσεις ακραίας ταλαιπωρίας πολιτών από τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, με την επισήμανση: "Επειδή ο ΕΦΚΑ κάνει κοινωνική πολιτική, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεσποτικές συμπεριφορές υπαλλήλων δεν γίνονται ανεκτές! Πλήττουν μεταξύ άλλων και την εικόνα όλων των ευσυνείδητων υπαλλήλων του ΕΦΚΑ που κάνουν καλά τη δουλειά τους." !!! Δυστυχώς, ο κύριος Υπουργός, δείχνει να μην έχει αντιληφθεί, ότι και οι δέκα περιπτώσεις ακραίας πράγματι ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας, που αναφέρονται στην σχετική λίστα που έδωσε στην δημοσιότητα, δεν οφείλονται στην "δεσποτική" συμπεριφορά των εργαζομένων του e-ΕΦΚΑ, αλλά στην πλήρη οργανωτική και λειτουργική αδυναμία του φορέα, στο να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και στα αιτήματα των εκατομμυρίων ασφαλισμένων του. 

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε σήμερα (23/6) στοιχεία για τη Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου (πλοία 100 Κ.Ο.Χ. και άνω) για τον μήνα Απρίλιο 2021.

Με κέρδη ξεκίνησε η συνεδρίαση της Τετάρτης (23/6) στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε ξανά πάνω από τις 910 μονάδες.

 

Το σίριαλ με την Συμφωνία των Πρεσπών είναι πλέον πασίδηλο ότι θα τραβήξει για πολύ καιρό και αυτό αποδεικνύει ότι εν προκειμένω ο Τσίπρας και οι λοιποί ζουν μία ακόμη αυταπάτη, νομίζοντας και πανηγυρίζοντας ότι έχουν λύσει το θέμα. 

Καθώς τα σενάρια του ανασχηματισμού έχουν πλέον και (ημιεπισήμως) παγώσει, αν όχι ματαιωθεί, κάποια συμπεράσματα αρχίζουν και προκύπτουν από τη συζήτηση που έτσι κι αλλιώς γινόταν στο παρασκήνιο και λίγο πολύ και στο προσκήνιο. 

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημερώνουν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης λόγω υψηλών θερμοκρασιών, στη βάση και των σχετικών πρόσφατων Οδηγιών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Με επιφυλακτικότητα εκκινούν οι συνεδριάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές την Τετάρτη (23/6), εν αναμονή των ανακοινώσεων για τους δείκτες μεταποίησης και υπηρεσιών PMI για τον μήνα Ιούνιο στην Ευρωζώνη, στη Βρετανία και στις ΗΠΑ.

Κέρδη κατέγραψαν οι διεθνείς μετοχικές αγορές (S&P 500 +1,95%, MSCI EM +5,79%), με τους επενδυτές να αξιολογούν τα μακροοικονομικά στοιχεία σε ΗΠΑ & Ευρωζώνη, την ώρα που οι εμβολιασμοί φαίνεται να θέτουν υπό έλεγχο την πανδημία. H Fed διατήρησε αμετάβλητη τη νομισματική της πολιτική, φέρνοντας το ενδεχόμενο αύξησης των επιτοκίων πιο κοντά. Στον αντίποδα, η ΕΚΤ εκτιμά ότι η ενίσχυση του πληθωρισμού θα είναι παροδική και ότι έως το 2023 ο πληθωρισμός θα αποκλίνει αισθητά από το στόχο του 2,0%.

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεπής στη δέσμευσή της για την εναρμόνιση της επιχειρηματικής της στρατηγικής με τους στόχους της κοινωνίας, όπως αυτοί αποτυπώνονται στους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και στη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, υποστηρίζει έμπρακτα τη δράση της Ελληνικής Κυβέρνησης “Astypalea: a green & sustainable island”.

Οι ασιατικές αγορές την Τετάρτη (23/6) κινήθηκαν με μικτά πρόσημα, έπειτα και από τις διαβεβαιώσεις της Fed ότι δε θα επισπευθεί η αύξηση των επιτοκίων ένεκα των ανησυχιών για πληθωρισμό.

Δεν υπάρχει δουλειά απαλλαγμένη από άγχος. Υπάρχουν επαγγέλματα πιο στρεσογόνα από άλλα.

Τα μηνύματα που περνούν οι διαφημίσεις στο υποσυνείδητο μας είναι ποικίλα. Πολλές φορές βλέπουμε ή ακούμε κάτι στα μέσα χωρίς να κατανοούμε σε βάθος την ερμηνεία του.

Το καλοκαίρι ήρθε και είναι, όπως πάντα, συνυφασμένο με τις διακοπές, τον ήλιο, τη θάλασσα και τη χαρούμενη διάθεση.

σελίδα 1 από 5641
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman